فضاهای مسکونی: زمانی که گیاهان آپارتمانی در فضای داخلی خانه جای می گیرند، با خود شادابی و انرژی زیادی را به همراه می آورند. چه خوب است که نگهداری از گیاهان همراه با اطلاعات و دانش کافی در مورد نحوه مراقبت از آنها باشد تا سلامت گل و گیاهان نیز تامین شود. در این مطلب از تور خانه گردی به خانه سبز سحر و همسرش می رویم و از تجربیات سحر حقدادی می شنویم:
به علت علاقه وافر من و همسرم به گیاهان آپارتمانی و زمینه شغلی هر دوی ما، تصمیمی گرفتیم گیاهان را در خانه نگهداری کنیم.
ما گل و گیاهان خانه را از گلخانه هایی در کمالشهر و گرمدره تهیه می کنیم.
آنچه برای نگهداری، هرس و قلمه گرفتن از گیاهان عموما مورد استفاده ما قرار می گیرد قیچی باغبانی ،خاک برگ، بیلچه و اسپری آب پاش است.
همانطور که مشاهده می کنید ما 9 گونه گیاهی در دکوراسیون منزل داریم و تعدادی از آنها را می توانم نام ببرم: شفلرای ابلق، کاج مطبق، برگ انجیری، اسپاتی فیلوم، سانسوریا، پوتوس سبز و ابلق ، قاشقی و انواع متنوعی از کاکتوس و ساکولنت ها.
من از تجربه و دانش همسرم برای مراقبت بیشتر گیاهان و حفظ سلامت آنها کمک می گیرم.
آنچه من با تجربیات خودم به دست آوردم این است که آبیاری هر گیاه در زمان مناسب آن و با توجه به گونه گیاهی انجام شود، نور کافی و غیر مستقیم برای سلامت گیاهان نیاز است، غبارپاشی به گیاهان آپارتمانی چند بار در هفته بهتر است انجام شود و البته ممکن است این نکته با توجه به گونه گیاهی کلا منتفی شود و از همه مهمتر عشق ورزیدن به گیاهان که در سلامت و شادابی آنها اصل بسیار مهمی است.
مطلب مرتبط: ۶ درختچه آپارتمانی زیبا برای دکوراسیون منزل شما
باید بدانید که گیاهان گوشتی بدون تیغ و خار هم به اشتباه به نام کاکتوس رایج هستند. آنها را ۷ تا ۱۰ روز یکبار آبیاری کنید. در تعداد زیادی از این گیاهان گوشتی، کراسولا یا ساکولنت تکثیر از طریق جدا کردن برگ و ریشه دار کردن شان در ماسه یا خاک خود گلدان صورت می گیرد.
مطلب مرتبط: اصول نگهداری کاکتوس در خانه
شما می توانید برای تهیه گیاهان آپارتمانی به ویترین کالای چیدانه سری بزنید. اگر سوالی درمورد گیاهان و نحوه نگهداری آنها دارید، در قسمت افزودن دیدگاه در پایین صفحه آن را به اشتراک بگذارید.
نویسنده: صدف حقیقت | تحریریه چیدانه