در تصاویری که در ادامه مشاهده خواهید کرد با تلفیق معماری بروتالیست و رقص هندسه در ویرانهها، آثاری بدیع و تاثیرگذار خلق شده است. این رندرهای سورئال که توسط هوش مصنوعی طراحی شده، نشان میدهند که هنر میتواند حتی در تاریکترین گوشههای جهان هم زیبایی و امید را برای انسان به ارمغان بیاورد.
در این مطلب سبک معماری بروتالیست و رقص هندسه در ویرانهها که در رندرهای هوش مصنوعی به بهترین شکل ممکن به نمایش گذاشته شده است، بررسی خواهد شد. پس در ادامه با ما همراه باشید.
آلیسون و پیتر اسمیتسون معماران بریتانیایی برای اولین بار، اصطلاح بروتالیست را در سال ۱۹۵۳ میلادی ابداع کردند. این اصطلاح در واژه فرانسوی بتن بروت به معنای سیمان خام ریشه دارد. عبارتی که لوکوربوزیه برای تشریح روش خاص خود در استفاده از سیمان استفاده میکرد. روشی که بسیاری از بناهای پس از جنگ جهانی دوم را با آن ساخت. این اصطلاح پس از این که رینر بنهام، منتقد معماری، در کتابش با عنوان “معماری بروتالیست نوین: اخلاقیات یا زیباییشناسی؟" در سال ۱۹۶۶ میلادی بهکار برد، رواج بیشتری یافت.
مطلب پیشنهادی: ساختمانهایی با معماری عجیب! واقعی یا دستپخت هوش مصنوعی؟
زبرهکاری یا بروتالیست سبکی از معماری است که در آن ساختمانها تماما از بتن زبره و بدون روکش و دیگر عناصر کاربردی اجرا میشوند. کاملا عریان و بدون تزیینات اضافی! اصطلاح زبرهکاری یا بروتالیست در سال ۱۹۵۴ میلادی در فرانسه و بریتانیا برای توصیف این شیوه از معماری به کار رفت.
ساختمانهای معماری بروتالیست را میتوان از هندسه مکرر گوشهدار و نمایانسازی بافت و فرمها در بناهایی که در ساخت آنها از سیمان استفاده شده، شناخت. در این سبک معماری، مصالح سیمان بیشترین استفاده را دارد. در معماری بروتالیست ساختمان نمایی چهارگوش، قالبدار و خشن را با بهکار بردن مصالح ساختمانی، شکل و در برخی موارد تاسیسات بیرونی به نمایش میگذارد.
مطلب پیشنهادی: تحول در معماری با هوش مصنوعی Gendo + امکانات و ویژگیها
هوش مصنوعی با تلفیق معماری بروتالیست و رقص هندسه در ویرانهها، آثاری زیبا و تاثیرگذار خلق کرده است که در این مطلب مشاهده کردید. در سبک معماری زبرهکاری یا بروتالیست ساختمانها از بتن زبره و بدون روکش و دیگر عناصر کاربردی کاملا عریان و بدون تزیینات اضافی اجرا میشوند. ساختمانهای این سبک، نمایی چهارگوش، قالبدار و خشن دارند.
برای آشنایی با دیگر آثار معماری خلق شده توسط هوش مصنوعی، مطلب استادیوم فوتبال با معماری سنتی ایرانی به سبک هوش مصنوعی! را از دست ندهید.