بازطراحی معماری ایستگاه متروی امام حسین تهران کلید خورد

بازطراحی معماری ایستگاه متروی امام حسین تهران کلید خورد

تغییرات و بازطراحی معماری ایستگاه متروی امام حسین تهران

نصرالله آبادیان، شهردار منطقه ۷ پایتخت، از بازطراحی معماری ایستگاه متروی امام حسین تهران خبر داد. طراحی ورودی این ایستگاه مترو با بهره‌گیری از معماری اسلامی ایرانی و با رویکرد اختلاط کاربری هنری، فرهنگی و اقتصادی انجام خواهد پذیرفت. تغییرات و باز طراحی ورودی‌های ایستگاه‌های مترو اهمیت زیادی در ارتقاء منظر شهری، تقویت روحیه شهروندان و حتی سهولت تعمیر و نگهداری آن خواهد داشت.

سرویس خواب بالسا

در این مطلب از چیدانه به چگونگی تغییرات و بازطراحی معماری ایستگاه متروی امام حسین تهران و تاثیرات آن بر منظر شهری و روحیه شهروندان شهر بررسی خواهد شد. پس در ادامه با ما همراه باشید.

چگونگی تغییرات و بازطراحی معماری ایستگاه متروی امام حسین تهران

تغییرات و بازطراحی معماری ایستگاه متروی امام حسین

شهردار منطقه 7 در ادامه اضافه کرد: با توجه به نقش و تاثیر شکل ظاهری و همچنین معماری ایستگاه‌های شبکه متروی تهران در زیباسازی مناظر شهری و همچنین ایجاد حس شادابی و پویایی در مسافران این وسیله حمل و نقل شهری، در نظر است با برگزاری مسابقه و انتخاب یکی از طراح‌های پیشنهادی زمینه تغییر چهره شهری در محدوده این ایستگاه مترو فراهم شود. با توجه به موقعیت قرارگیری ایستگاه مترو امام حسین در مجاورت بافت و مراکز جدید شهری، از نظر معماری و زیبایی‌شناسی این منظر طوری طراحی خواهد شد تا ضمن القای معماری اسلامی ایرانی، جلوه‌ای مدرن و درخور توجه نیز داشته باشد.

مطلب پیشنهادی: خطر بناهای تاریخی زمان ساسانی را تهدید می‌کند!

تغییرات و بازطراحی معماری ایستگاه متروی امام حسین

اهمیت طراحی ورودی‌های ایستگاه‌های مترو در ارتقاء منظر شهری

به گفته شهردار منطقه 7 و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷ تهران، امروزه در شهرهای بزرگ، تونل‌های زیرزمینی که مترو نامیده می‌شوند. به‌عنوان یک ‌شبکه ارتباطی آسان ‌و پرسرعت‌، فارغ از ترافیک ‌حرکتی روی زمین‌، شهروندان را با اتلاف وقت ‌کمتری جابه‌جا می‌کنند. این وسایل نقلیه پرسرعت در شهرهای امروزی مورد توجه روزافزون قرار گرفته‌اند. اما جدا از ساخت زیرزمینی مترو، ورودی‌های ایستگاه‌های این شبکه ارتباطی به‌عنوان نماد ‌آن روی سطح شهر، اهمیت زیادی دارد. بنابراین تغییرات و باز طراحی ایستگاه مترو امام حسین تهران با تملک املاک اراضی پیرامونی این ایستگاه و آزادسازی زمین، زمینه این امر در این دوره مدیریت شهری فراهم شد.

اهمیت طراحی ورودی‌های ایستگاه‌های مترو در ارتقاء منظر شهری

تاثیرات دیگر بازطراحی معماری ایستگاه‌ مترو امام حسین تهران

آبادیان، شهردار منطقه ۷ تهران در ادامه عنوان کرد: تغییر اصولی در شکل ظاهری و محتوای معماری ایستگاه‌های مترو، جدا از کمک به ارتقای کالبد و منظر شهری، در کاهش هزینه‌های ساخت و همچنین سهولت امر تعمیر و نگهداری ایستگاه‌ها در دوران بهره‌برداری نیز موثر است. ضمن این‌که به‌روزرسانی الزامات و توجه به مباحث پایه معماری، طبیعتا ارتقاء کیفیت فضاهای ایستگاهی و افزایش بهره‌وری را به‌همراه خواهد داشت.

مطلب پیشنهادی: بررسی ۴۸۳۸ درخواست ساخت و ساز در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری اصفهان!

تاثیرات دیگر بازطراحی معماری ایستگاه‌ مترو امام حسین تهران

و در آخر

شهردار منطقه ۷ پایتخت، از بازطراحی معماری ایستگاه متروی امام حسین تهران و طراحی ورودی این ایستگاه مترو با بهره‌گیری از معماری اسلامی ایرانی و با رویکرد اختلاط کاربری هنری، فرهنگی و اقتصادی خبر داد. با توجه به این مهم که تغییرات و باز طراحی ورودی‌های ایستگاه‌های مترو، اهمیت زیادی در ارتقاء منظر شهری، تقویت روحیه شهروندان و حتی سهولت تعمیر و نگهداری آن خواهد داشت.

برای آشنایی با دیگر اخبار روز ایران در حوزه معماری مطلب تونل توحید تهران در فهرست زیباترین خیابان‌های جهان قرار گرفت! را از دست ندهید.

منبع خبر: خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا


دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه