یکی از دلایلی که برخی افراد را از خرید گیاه آپارتمانی منع میکند، آلرژیزا بودن برخی از گونههای گیاهان آپارتمانی است. اگر شما هم این مشکل را دارید با شناخت انواع گیاه آپارتمانی حساسیتزا میتوانید برخی از گونههایی که آلرژیزا نیستند را تهیه کنید و دور گیاهان آپارتمانی آلرژیزا را خط بکشید. در این مطلب تعدادی گیاه آپارتمانی حساسیتزا معرفی کردهایم.
ممکن است از افرادی باشید که در عین علاقه به فضاهای سبز و گیاهان، حضور در فضای پر از گل و گیاه حساسیت شما را برانگیخته کند و حس راحتی نداشته باشید. نگران نباشید، میتوانید با انتخاب گیاهان آپارتمانی غیرآلرژیزا، فضای سبز کوچکی در خانه خود ایجاد کنید. مهمترین عامل آلرژیزایی در گیاهان گردههای گل هستند. حساسیت به گل و گیاه میتواند به شکل عطسه، سرفه، خارش، کهیر و.. بروز پیدا کند. در ادامه با تعدادی از گیاهان آپارتمانی حساسیتزا آشنا شوید.
مطلب پیشنهادی: کاشت گیاهان دارویی در منزل، با این 6 تا شروع کنید!
گیاهان حساسیتزای مختلفی وجود دارند که برای افراد دارای آلرژی آزار دهنده هستند. انواع گیاهان گلدار، گیاهان فضای باز و باغی و گیاهان آپارتمانی میتوانند باعث ایجاد حساسیت شوند. در ادامه لیست تعدادی از این گیاهان آمده است و راجع به بعضی از آنها در ادامه مطلب صحبت کردهایم. برخی از گیاهان آپارتمانی حساسیتزا عبارتند از:
گیاه سرخس به دلیل تولید اسپور، جزو گیاهان آپارتمانی حساسیتزا است. گیاه آپارتمانی سرخس گیاهی جذاب برای دکوراسیون منزل است. ولی هاگهای این گیاه میتواند باعث ایجاد علایم آلرژی در افراد مستعد شود.
یکی از گیاهان زیبای دکوراسیون داخلی است که نگهداری سختی ندارد. فیکوس بنجامین به این دلیل جزو گیاهان آپارتمانی حساسیت زا قرار میگیرد که؛ گرد و غبار جمع شده روی برگهای این گیاه، شیره گیاه و همچنین خورده شدن آن باعث ایجاد حساسیت میشود.
پاپیتال را جزو انواع گیاه آپارتمانی حساسیتزا قرار میدهند، زیرا در صورت تماس با پوست، باعث خارش، قرمزی و تاول میشود. این گیاه اگر توسط کودکان و یا حیوانات خورده شود مشکلات تنفسی ایجاد میکند.
یوکا از آن گیاهانی است که در باغچه هم وجود دارد و داخل گلدان هم کاشته میشود. شیره گیاه یوکا باعث ایجاد آلرژی، خارش و حساسیت میشود. هنگام هرس و تکثیر گیاه یوکا از دستکش استفاده کنید.
برخی از انواع گونههای نخل جزو گیاهان آپارتمانی حساسیت زا هستند. نخل مطبق یکی از انوع گیاهان حساسیتزا است. باید در هنگام خرید انواع نخلها به نر و یا ماده بودن آن توجه کنید، زیرا اغلب گونههای نر باعث آلرژی میشوند.
برخی از گیاهان آپارتمانی حساسیتزا فقط در هنگام گلدهی باعث ایجاد آلرژی میشوند و علت آن گردههای گلهای آنهاست. گیاهان آپارتمانی که در هنگام گلدهی آلرژیزا میشوند:
مطلب پیشنهادی: گیاهان تصفیه کننده هوا، 10 پیشنهاد برای هوای آلوده این روزها
اگر پوست حساسی دارید، باید در دست زدن به گیاهان، حواستان باشد. بعضی از گیاهان در برخورد با پوست باعث علایمی مانند خارش، کهیر و قرمز شدن میشوند. در صورت لزوم تماس با یکی از این گیاهان آپارتمانی حساسیتزا، از دستکش استفاده کنید. این گیاهان عبارتند از:
کلام آخر:
در این مطلب با چندین گونه گیاهان آپارتمانی حساسیتزا آشنا شدیم. این گیاهان به شکلهای مختلف، تنفسی و یا تماس با پوست باعث ایجاد آلرژی میشوند.