حادثه تلخ و ناگوار برای دانشمند برجسته ایرانیِ ناسا!

حادثه تلخ و ناگوار برای دانشمند برجسته ایرانیِ ناسا!

فیروز نادری

دکتر فیروز نادری دانشمند برجسته ایرانی ناسا در پستی فیسبوکی اعلام کرد که در پی یک حادثه از گردن به پایین فلج شده است. او گفته در پی افت ناگهانی ضربان قلب از حال رفته و به دلیل برخورد سرش به دیوار و جابجایی مهره گردن، نخاعش آسیب دیده است که باعث شده از گردن به پایین فلج شود.

فیلم نت

در اطلاعیه‌ای که در فیسبوک آقای نادری همراه با عکسی از او در تخت بیمارستان منتشر شده، آمده است که او در پی افت ناگهانی ضربان قلب از حال رفته و به دلیل برخورد سرش به دیوار و جابجایی مهره گردن، نخاعش آسیب دیده است که باعث شده از گردن به پایین فلج شود.

او گفت که عمل جراحی‌اش روز دوشنبه ۱ خرداد انجام شده و دوران نقاهتش چهار تا پنج ماه طول می‌کشد. آقای نادری گفته که چند ماهی دیگر در شبکه‌های اجتماعی نخواهد بود و خانواده‌اش هر از گاهی به نیابت از او پست می‌گذارند. نادری گفته که این خبر را برای جلوگیری از شایعات منتشر کرده است.

علت فرج شدن دکتر فیروز نادری چیست؟

فیروز نادری در پست فیسبوکی خود نوشته است: «زندگی غیر قابل پیش بینی است. یک افت ضربان قلب ناگهانی داشتم که باعث شد بیهوش شده و سرم به دیوار بخورد که باعث شد مهره گردنم وارد کانال عصبی نخاع شده و از گردن به پایین کاملاً فلج شوم. روز دوشنبه روی گردنم جراحی انجام شد. دوران نقاهت سخت و طولانی ۴ تا ۵ ماهه در پیش دارم که تنها با کمک دوستان و عشق خانوادگی ام قابل تحمل است. برای چند ماه در اینترنت حضور نخواهم داشت. وقتی بهتر شدم بازخواهم گشت. پست های گهگاه از طریق خانواده ام منتشر خواهد شد. این نوشته را گذاشتم زیرا یک سری شایعات بی پایه و اساس وجود داشت. به خاطر آرزوهای خوب و دعاهایتان ممنونم. لطفاً ببخشید اگر به سوالات و تماس های شما پاسخ نداده و اینکه نتوانستم از دیدار شما بهره مند شوم. امیدوارم مرا با شرایط کنونی درک کنید».

علت فرج شدن دکتر فیروز نادری چیست؟

بیوگرافی فیروز نادری

فیروز نادری متولد ۵ فروردین ۱۳۲۵ در شیراز) معاون پیشین مدیرکل تنظیم راهبردهای آزمایشگاه پیش‌رانش جت در ناسا و مدیرکل اکتشافات منظومهٔ شمسی (از ۱۵ اوت ۲۰۱۱) بوده‌است. او در فوریه سال ۲۰۱۶ بازنشسته شده‌است. وی هم‌اکنون در سمت مشاور مدیریت در ناسا و به عنوان یک سخنران عمومی فعالیت می‌کند.

دکتر فیروز نادری ۴ سال بیشتر نداشت که پدر و مادرش از هم جدا شدند و او خاطره چندانی از مادرش به یاد ندارد. وی دوران کودکیش را در شیراز گذراند اما پس از پایان دوره ابتدایی به تهران نقل مکان کرده و مقطع دبیرستان را در پایتخت سپری کرد.

دکتر فیروز نادری دورهٔ کارشناسی خود را در رشته برق در دانشگاه ایالتی آیووا و کارشناسی ارشد و دکترای خود را در سال‌های ۱۹۷۲ و ۱۹۷۶ در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به اتمام رساند. نکته جالب اینجاست که دقیقا در روز دفاع از پایان نامه دکترا دماغ ایشان می شکند. وی پس از پایان تحصیل به ایران بازگشت و ضمن گذراندن خدمت سربازی، مدتی در مرکز «سنجش از دور ایران» فعالیت کرد.

معروفیت نادری بیشتر به خاطر ۲ کاوشگر مریخ یعنی روح و فرصت بوده‌است که با مدیریت او اطلاعات زیادی از جمله امید بیشتر به وجود حیات در مریخ را به بشر داد. وی، فروردین ۱۳۷۹ در شرایطی که چندین مأموریت متوالی سازمان فضایی ناسا در پرتاب فضاپیما به سوی مریخ با شکست مواجه شده بود، به مدیریت برنامه‌های اکتشافات مریخ منصوب شد و توانست در طی ۴ سال، ۳ مأموریت مهم از جمله پرتاب ۲ کاوشگر مریخ‌نورد «روح» و «فرصت» را با موفقیت به انجام رساند.

منبع: روزیاتو


دیدگاه کاربران
س.ش در تاریخ 05 خرداد 1402
امیدوارم که دانشمند عزیز ایرانی ،آقای نادری زودتر سلامتی‌شان را بدست بیاورند و همیشه سلامت و بر قرار باشند.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
احم در تاریخ 06 خرداد 1402
در یکی از مصاحبه ها تردیدی در وجود خالق و یکتا پرستی بیان کردند.بنظر می‌رسد بهترین فرصت برای ایشان است تا بهتر و عمیقتر درمورد موضوع تفکر کنند.از نظر من ایشان بنده محبوب خداوند است
خانم حنا در تاریخ 06 خرداد 1402
😁😁 کفر ...کفر ....کفر ...
مینا در تاریخ 06 خرداد 1402
خیلی خوبه نتایج تحقیقات علمی و ثابت شده جوامع اروپایی و غربی رو راجب وجود پدیدآورنده این جهان مطالعه کنی.درسته نمیشه گفت اون کیه و دقیقا چقدر تواناست اما میدونیم یکی هست.همه میدونن به جز افرادی که خودشونو برتر از تمام موجودات میدونن.دکتری که راجب چنین مسائل پیش‌پاافتاده ای تردید داره واقعا میشه ازش به عنوان یه افتخار ملی یاد کرد؟ چه دانشمند متفکری.کاش بیشتر از همیشه از عقل خودمون استفاده کنیم.
هما…. در تاریخ 07 خرداد 1402
ایشان نه تنها از لحاظ علمی بلکه به جهت انسانیت واخلاق انسانی دارای مقامی والا هستند برایشان آرزوی شفای عاجل دارم

ثبت دیدگاه