طراحی تالار به سبک کلاسیک؛ فضایی با شکوه و رویایی

طراحی تالار به سبک کلاسیک؛ فضایی با شکوه و رویایی

طراحی تالار به سبک کلاسیک

معماری کلاسیک برگرفته از معماری کلاسیک روم و یونان است و سبک‌های معماری گوناگونی از آن الهام گرفته‌اند. بیشتر سبک‌های معماری که پس از رنسانس در اروپا متولد شدند به نوعی معماری کلاسیک محسوب می‌شوند. در این مطلب از چیدانه با همراهی شرکت معماری آرت گروشه به چگونگی طراحی تالار به سبک کلاسیک و ویژگی‌های خاص آن پرداخته می‌شود. پس با ما همراه باشید.

جوکر

ویژگی‌های طراحی تالار به سبک کلاسیک

تالار تشریفاتی که به سبک کلاسیک طراحی و اجرا ‌‌می‌شود باید ویژگی‌های خاص طراحی کلاسیک را داشته باشد. ویژگی‌هایی مانند:

ستون‌های بلند تزیین شده

در نمای ورودی تالار کلاسیک از ستون‌های بلند تزئین شده‌ با گچبری یا هنر سنگ‌تراشی استفاده می‌شود. تا جایی که این ستون‌ها به نماد سبک کلاسیک بدل شده‌اند.

سقف‌های بلند با تزیینات زیاد

یکی دیگر از ویژگی‌های مهم در طراحی تالار کلاسیک سقف‌های بلند است که باعث افزایش عظمت و شکوه فضا می‌شود. هر چه سقف بلندتر باشد حس شکوه و عظمت فضا بیشتر می‌شود. در طراحی تالار کلاسیک از عناصر‌ تزیینی زیادی استفاده می‌شود. سقف‌ها و دیوارها معمولا دارای گچبری، آینه‌کاری و تزیینات فراوان هستند.

کف‌های چوبی یا سنگی

در طراحی و ساخت کف تالار کلاسیک از مواد طبیعی مانند چوب و سنگ‌های مرغوب به صورت یکدست استفاده می‌شود. در برخی از تالار‌های کلاسیک طرح سقف و کف را با یکدیکر هماهنگ طراحی می‌کنند.

مبلمان استیل کلاسیک

بهترین گزینه برای طراحی تالار کلاسیک مبلمان استیل خواهد بود. مبلمانی از چوب و پارچه که دارای نقش و نگار‌های برجسته باشد. چوب‌های باکیفیت منبت‌کاری شده پایه اصلی کار باشد و با پارچه‌های گرانقیمت مخمل یا ساتن گلدار و پر نقش و نگار مرغوب پوشانده شود.

نور در تالار کلاسیک

نور از عناصر اصلی طراحی داخلی است. با نورپردازی مناسب ویژگی‌های تالار کلاسیک مانند تزیینات و گچبری‌ها بیشتر به چشم می‌آیند. در تالار بر اساس اندازه و نوع چیدمان باید از لوستر‌های بزرگ و سنگین کلاسیک استفاده کرد. لوستر‌های برنجی و بلورین گزینه‌مناسبی هستند. نورپردازی‌های مخفی درون دیوار فضا را مجلل‌تر و درخشان‌تر نشان می‌دهد. همچنین لوستر‌های دیوارکوب در کنار آینه و کنسول، زیبایی و جذابیت تالار کلاسیک را چندین برابر خواهد کرد.

رنگ در طراحی تالار کلاسیک

با استفاده از رنگ می‌توان فضا را هماهنگ و یکپارچه کرد و حس مورد نظر خود را به فضا افزود. در طراحی تالار کلاسیک، رنگ‌های متعادل و روشن که فضا را بزرگ‌تر و باشکوه‌تر جلوه می‌دهند کاربرد دارند. البته گاه نیز می‌توان از رنگ‌های بسیار تیره استفاده کرد و جلوه فضا را بیشتر کرد.

طراحی تالار کلاسیک کاری از دفتر معماری گروشه

دفتر معماری گروشه در این پروژه خاص به زیبایی به طراحی و اجرای تالار به سبک کلاسیک پرداخته است. فضای داخلی این تالار پذیرایی 500 مترمربع است. تمام ویژگی‌های سبک کلاسیک را در این تالار باشکوه می‌توانید مشاهده کنید. برای دیدن پروژه‌های دفتر معماری و طراحی گروشه به اینستاگرام آرت گروشه مراجعه کنید.

و در آخر

تالار پذیرایی از فضاهای جمعی و تشریفاتی برای اجرای مراسم‌هاست. سبک کلاسیک با ایجاد حس شکوه و عظمت یکی از سبک‌های مناسب برای تالار پذیرایی محسوب شود. بنابراین طراحی تالار کلاسیک محیطی مناسب برای برپایی مراسم‌ها و گردهمایی‌ها ایجاد خواهد کرد. از مشخصه‌های این سبک می‌توان به جذابیت بصری و استفاده حداکثری از جزئیات و تزئینات اشاره کرد که در فضاهای بزرگ می‌تواند کارایی زیادی داشته باشد.

دفتر معماری آرت گروشه به عنوان شرکت ساخت و ساز و در قالب یک گروه معماری فعالیت خود را در زمینه طراحی معماری و ساخت از سال 1380 توسط حسین سالمی آغاز کرد. گروه آرت گروشه با داشتن خبره‌ترین کارشناسان حوزه دکوراسیون، به عنوان یکی از بزرگترین و متعهدترین شرکت‌های معماری در زمینه‌های مختلف به ارائه خدمات، مشاوره و کارشناسی با کیفیت بالا می‌پردازد. برای مشاهده پروژه‌های شرکت معماری و دکوراسیون داخلی حسین سالمی (گروشه) و سپردن کار طراحی و اجرای تالار کلاسیک به گروهی مطمئن به سایت آرت گروشه مراجعه کنید.

متخصصان چیدانه

مشاهده بیشتر

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه