دیزاین فضایی استادیوم بن سلمان در عربستان، آمادگی برای جام جهانی 2034!

دیزاین فضایی استادیوم بن سلمان در عربستان، آمادگی برای جام جهانی 2034!

عربستان در سال‌های اخیر پروژه‌های خیره کننده متعددی را برای جذب گردشگر و درآمدزایی از منابع غیر نفتی مانند گردشگری و ورزش تعریف کرده است. یکی از این پروژه‌های عجیب و جذاب، طراحی استادیوم بن سلمان با امکانات کافی و فناوری‌های اعجاب انگیز در قیدیه عربستان است. در این مطلب در مورد این استادیوم بخوانید.

جوکر

 

استادیوم بن سلمان در قیدیه

یکی از برجسته‌ترین ورزشگاه‌های جهان در شهر قیدیه عربستان به نام شاهزاده محمد بن سلمان بن عبدالعزیز ساخته خواهد شد. هیئت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری قیدیه از ساخت این استادیوم خبر داده است. این استادیوم یکی از مجهزترین و برجسته‌ترین ورزشگاه‌های جهان خواهد بود. این ورزشگاه به صورت چند منظوره و برای برگزاری رویدادهای مختلف ورزشی، سرگرمی و فرهنگی در عربستان طراحی شده است. این استادیوم بازدیدکنندگانی از کل دنیا خواهد داشت.

 

امکانات و دیزاین فضایی استادیوم بن سلمان

استادیوم بن سلمان در فاصله 40 دقیقه‌ای از شهر ریاض عربستان و بر روی قله کوه طویق ساخته خواهد شد. بعد از اینکه برنامه‌ریزی شهر قیدیه به عنوان برجسته‌ترین شهر جهان در زمینه سرگرمی مطرح شد، ایده طراحی و ساخت این استادیوم بیان شد. از فناوری‌های جذاب این استادیوم، کف، سقف و دیوار تاشو و جمع شونده آن است. زمانی که دیوار یک طرف آن جمع می‌شود، یک منظره جذاب از سمتی از شهر که مانند پارک آبی است دیده می‌شود. صفحات نمایشی 1.5 کیلومتری در نمای بیرونی استادیوم از دیگر امکانات اعجاب انگیز آن است. همچنین فناوری پیشرفته کنترل آب و هوا، که با ایجاد دریاچه خنک کننده سازگار با محیط زیست ایجاد شده است از دیگر امکانات این استادیوم است. این سیستم خنک کننده مصرف انرژی زیادی ندارد و با تبدیل آب باران به یخ در دیواره‌ها، فضای داخلی را مطبوع و خنک می‌کند.

مطلب پیشنهادی: معماری استادیوم، طراحی فضایی پرشور و هیجان!

 

میزبانی مسابقات جام جهانی 2034

این استادیوم قرار است به ورزشگاه خانگی باشگاه‌های النصر و الهلال تبدیل شود و میزبان چندین رقابت بزرگ فوتبال داخلی و بین‌المللی باشد و همچنین به یکی از مکان‌های پیشنهادی برای میزبانی مسابقات جام جهانی ۲۰۳۴ تبدیل شود. طراحی نوآورانه این استادیوم همچنین به آن اجازه می‌دهد تا برای اهداف متعدد مورد استفاده قرار گیرد، زیرا کل طبقه آن می‌تواند در عرض چند ساعت به عرصه‌ای تبدیل شود که برای برگزاری رویداد‌های ورزشی و سرگرمی مختلف مانند مسابقات راگبی، بوکس، و مسابقات هنر‌های رزمی ترکیبی، مسابقات ورزشی الکترونیکی، نمایشگاه‌ها و کنسرت‌های بزرگ استفاده شود.

 

معمار مجموعه ورزشگاه بن سلمان

بیستم ژانویه سال ۲۰۲۴ میلادی، پروژه‌ی جدیدی از استودیو معماری بین‌المللی پاپیولس در کشور عربستان سعودی و در منطقه قیدیه منتشر شد که به عنوان محل پیشنهادی این کشور برای جام جهانی فوتبال ۲۰۳۴ میلادی نیز شناخته می‌شود. استودیو معماری پاپیولس در این باره می‌گوید:"این ورزشگاه به عنوان اولین مکان کاملا یکپارچه‌ی جهان متشکل از سقف جمع‌شونده، شیبدار و دیوار اِل‌ای‌دی شناخته خواهد شد؛ یک نوآوری معماری با تطبیق‌پذیری بی‌نظیر که اجازه می‌دهد فضا در عرض تنها چند ساعت به حالت‌های مختلفی برای برگزاری رویدادهای مختلف تبدیل شود…"

متخصصان چیدانه

مشاهده بیشتر

دیدگاه کاربران
مردم در تاریخ 02 اردیبهشت 1403
منابع طبیعی ایران از نظر درآمد خیلی بیشتراز عربستان هستش . فقط نمیدونم چرا هر روز مردم اونا خیلی زندگی خوبی دارن و مردم ما هر روز بی پول میشن؟؟؟ خدایی راحت بودن واسه منو امثال من شده، افسانه دوران کودکی
رضا در تاریخ 04 اردیبهشت 1403
هرچه کردیم خودمان کردیم فقط فقط
کورش احمدی در تاریخ 05 اردیبهشت 1403
رابطه و تعامل فرهنگی ایران و عربستان آنها فرهنگ ما را گرفتند و فرهنگ خودشان را به ما دادند
سعید در تاریخ 07 اردیبهشت 1403
عربستان واسه تعویض دین وهمه چیزش به کشورهایی نیازداشت که ایران و افغانستان و پاکستان انتخاب شدن وبدبختی اینه که اینامحکمترازخودشون گرفتن همه چیو
محمد در تاریخ 07 اردیبهشت 1403
این نوع تفکر این مملکت صحیح نیست نیت وعمل چی می تونه باشه

ثبت دیدگاه