فناوریهای ساخت و ساز همواره در حال بهبود و تحول هستند. هرروز متریالهای جدیدی به بازار میآیند که نقایص و ایرادات مصالح پیشین را اصلاح نموده و با کیفیت بهتر و ویژگیهای برجستهتری در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند. میکروسمنت یکی از نوآوریهای پیشرفته در زمینه پوشش سطوح بوده که مورد استقبال بسیاری از طراحان و سازندگان قرار گفته است. اطلاعات مربوط به این محصول، زمینههای کاربردی، نحوه اجرای میکروسمنت و … سوالات متداولی هستند که در دوره آموزشی میکروسمنت که توسط متخصصان مجموعه دمور برگزار میشود به آنها پاسخ داده میشود. با ما همراه باشید تا با جزئیات این محصول بیشتر آشنا شوید.
تیم چیدانه پیش از این در مقاله مزایا و کاربرد میکروسمنت درمورد این تکنولوژی صنعت ساختمان به طور مفصل کرده است. اما اگر بخواهیم میکروسمنت را به طور اجمالی تعریف کنیم باید بگوییم که این متریال یک پوشش تزئینی است که از سیمان، رزین، آب و مواد افزودنی تشکیل شده است. میکروسمنت به دلیل خواص ویژه خود کاربردهای فراوانی در صنعت ساخت و ساز دارد و توانسته است در کوتاه مدت به یکی از مصالح ارزشمند و محبوب معماران و طراحان داخلی تبدیل شود.
اجرای میکروسمنت بر روی سطوح افقی و عمودی انجام میشود. در آشپزخانهها، اتاق پذیرایی و نشیمن، سرویس بهداشتی و حمام و … کاربردی است. میکروسمنت نه تنها در منازل مسکونی، بلکه در میان صاحبان شرکتها و پروژههای اداری و تجاری نیز متقاضیان زیادی دارد. این استقبال بینظیر از این متریال تنها به دلیل ویژگیهای بینظیری است که آن را نسبت به دیگر مصالح ساختمانی همردیف خود برتری داده است.
میکروسمنت یک پوشش کاملا ضدآب است. این پوشش هیچگونه درز و شکافی ندارد و به همین دلیل هیچ رطوبتی به آن نفوذ نمیکند و از هرگونه کثیفی و آلودگی نیز عاری است. همین مزیت میکروسمنت را برای افرادی که در مناطق مرطوب و پرباران زندگی میکنند به شدت جذاب میکند. همچنین مکانهایی مانند آشپزخانهها که منبع آلودگی خانه هستند با پوشش میکروسمنت میتوانند به مکانی تمیز و پاکیزه تبدیل شوند.
مقاومت عالی میکروسمنت در برابر فشار و ضربه آن را به یکی از بهترین گزینهها برای کفپوش مکانهای شلوغ و پرتردد بدل کرده است. به همین دلیل مدیران مجموعههای تجاری و تفریحی عموما از مشتریان دائمی این محصول هستند. طیف ناحدود رنگ، مقاومت در برابر حریق، قیمت مناسب، بافت و تسکچر زیبا، اجرای ساده و سریع، تعمیر و نگهداری آسان و … کافی هستند تا میکروسمنت متریال محبوب و پرطرفدار این روزهای صنعت ساختمان باشد.
تنها دشمن میکروسمنت یک قطره آبی است که میتواند به پشت کار نفوذ کرده و در گذر زمان باعث تبله کردن و دو رنگ شدن متریال شوند. بنابراین نحوه اجرای میکروسمنت و میزان تبحری که افراد آموزشدیده در نصب آن دارند بسیار مهم است. در دوره آموزشی میکروسمنت ویژگیهای این محصول، کاربردها، مزایا و معایب و نکات اجرایی آن به طور کامل برای متقاضیان شرح داده میشود.
بر کسی پوشیده نیست که فعالان حوزه ساخت و ساز باید همواره اطلاعات خود را بهروز کنند، زیرا دانش عمران و معماری پیوسته در حال توسعه است و اگر مهندس، طراح، تولیدکننده یا مدیران مجموعهها به علم روز دنیا اهمیت ندهند و از تجربیات سازمانهای فعال در این حوزه بهره نگیرند بدون شک متضرر خواهند شد. دوره آموزشی میکروسمنت همچنین فرصت مناسبی برای است مجریان میکروسمنت، درواقع این افراد میتوانند با چالشهایی که ممکن است در زمینه اجرا و نصب میکروسمنت با آن مواجه شوند بیشتر آشنا شده و راهکارهای مقابله با آن را فرا بگیرند. زیرا هرچقدر هم یک متریال خوب و باکیفیت باشد، اگر درست و اصولی اجرا نشود نتیجه مطلوب را نمیگیرد و این مساله کاملا به ضرر شرکت تولیدکننده میکروسمنت است. بنابراین هرچقدر که کیفیت مصالح مهم است، مهارت، تجربه و دانش نیروی کار نیز مهم و تعیینکننده خواهد بود.
در دوره آموزشی میکروسمنت که توسط شرکت دمور برگزار میشود پروژههای مختلفی که در آن میکروسمنت اجرا شده است توسط کارشناسان بررسی میشوند و تجربه شرکت در اختیار مخاطبان قرار داده میشود. در این دوره صفر تا صد اجرای میکروسمنت به همراه نکات فنی آن آموزش داده میشود. بعنوان مثال یکی از مزایای مهم میکروسمنت آن است که برای چسبیدن به سطح زیرین خود به هیچگونه چسب، ملات، پیچ، پرچ یا جوش احتیاج ندارد و مستقیما روی سطح کار اعمال میشود. اما اگر در حین کار یکسری نکات کلیدی رعایت نشود ممکن است میکروسمنت به سطح تحتانی خود به خوبی فیکس نشده و پروژه با مشکل مواجه شود. مثلا اگر سطح زیرین ما سیمانی باشد و از خود خاک تولید کند، اگر در حین اجرا این گرد و خاک از روی سطح زدوده نشود میکروسمنتدگ+یگر به راحتی روی آن نمیچسبد و مجری پروژه با مشکلات عدیدهای روبرو خواهد شد.
در دوره آموزشی میکروسمنت انواع میکروسمنتها و کاربرد هریک از آنها به طور جامع معرفی میشوند. احتمالا برخی از افرادی که در زمینه میکروسمنت آموزشهای لازم را ندیدهاند تصور میکنند که هر نوع میکروسمنت برای هر سطحی قابل استفاده است و میتوان فرمولاسیونهای مختلف میکروسمنت را در مکانهای مختلف اجرا کرد. اما این تصور اشتباه است. یکی از مزایای شرکت در دوره آموزشی میکروسنت آشنایی اصولی با نحوه کاربردی این محصول است. متریالی که برای پوشش کف حمام و سرویس بهداشتی استفاده میشود با پوششی که در نما به کار میرود کاملا متفاوت است و هریک از انواع میکروسمنتها کاربری خاص خودشان را دارند که بایستی این مساله به طور کامل به طراحان و مجریان پروژهها تشریح شود.
دوره آموزشی میکروسمنت برای چه کسانی برگزار میشود؟ به طور معمول صاحبان شرکتها و تولیدکنندگانی که در حوزه مصالح صنعت ساختمان فعالیت دارند در جهت ارتقاء دانش و تبادل اطلاعات و تجربیات در این دوره مشارکت میکنند. همچنین مجریانی که نیاز به آموزشهای بیشتر دارند و یا افرادی که به نکات فنی و اجرایی میکروسمنت علاقمند هستند از طرفداران برگزاری دورههای آموزشی خواهند بود. اما این دوره برای افرادی که قصد ورود به حوزه میکروسمنت را دارند و به دنبال درآمدزایی هستند نیز یک گزینه عالی خواهد بود. زیرا صفر تا صد معرفی متریال، کاربردها، نحوه اجرا و مزایا و معایب آن در کنار بررسی پروژههای مختلف به مخاطب علاقمند آموزش داده میشود.
میکروسمنت یک پوشش پیوسته تزئینی است که به تازگی وارد حوزه ساخت و ساز شده و مورد توجه ویژه بسیاری از معماران و طراحان داخلی قرار گرفته است. شرکت دمور که تولیدکننده و مجری میکروسمنت و پوششهای دکوراتیو هستند اقدام به برگزاری دوره آموزشی میکروسمنت کرده و در این دوره به معرفی جامع میکروسمنت و آموزش صفر تا صد نحوه اجرای آن خواهند پرداخت. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت مجموعه دمور مراجعه کنید و با کارشناسان در ارتباط باشید.